voor opdrachten in kunst en vormgeving

Steun Publiek Gemaakt

Publiek Gemaakt is een platform zonder winstoogmerk. Wij zijn afhankelijk van subsidies, sponsoren en donateurs.

Wilt u Publiek Gemaakt ondersteunen? Neem dan contact met ons op via: info@publiekgemaakt.nl of 06-45754855.

Donateurs

Publiek Gemaakt werkt niet met abonnees en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Vindt u het belangrijk dat Publiek Gemaakt er is, dat we blijven publiceren over de toegevoegde waarde van kunst en vormgeving in de leefomgeving, ondersteun ons dan met een eenmalige of maandelijkse donatie.

U kunt uw donatie overmaken op het bankrekeningnummer van Stichting Publiek Gemaakt, NL75 TRIO 0391 2090 00 o.v.v. donatie Publiek Gemaakt.

Partners Publiek Gemaakt

Samen met onze partners maken we Publiek Gemaakt mogelijk. Onze partners herkennen zich in de missie van Publiek Gemaakt. Partners krijgen de mogelijkheid om zich op de partnerpagina te presenteren aan het publiek. Partner wordt u al vanaf € 500,- per jaar (= ca. € 42 per maand). Wilt u meer informatie over dit partnerschap of wilt u partner worden van Publiek Gemaakt, neem dan contact met ons op.

Sponsor Publiek Gemaakt

Sponsoren maken het mogelijk dat Publiek Gemaakt als website en platform kan blijven bestaan. Sponsoren zijn ervan overtuigd dat Publiek Gemaakt voorziet in een behoefte om de meerwaarde van kunst en vormgeving voor stad, land en maatschappij naar buiten te brengen. Sponsor van Publiek Gemaakt wordt u al vanaf € 1000,- per jaar. Sponsoren zijn prominent aanwezig met een logo op de website en de nieuwsbrief die 4 x per jaar verstuurd wordt. Sponsoren nemen gratis deel aan onze expertmeetings en lezingen. Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden van Publiek Gemaakt, neem dan contact met ons op.

Adverteren op Publiek Gemaakt

Met een banner of advertentie kunt u uw project of activiteit op Publiek Gemaakt onder de aandacht brengen. U plaatst al een advertentie vanaf €25,- per dag.

Publiek Gemaakt als mediapartner  

Als mediapartner kan Publiek Gemaakt in woord en beeld verslag leggen van een specifiek project of traject tegen een vergoeding op maat. In samenwerking en afstemming met de organisatie of maker kan een van de auteurs van Publiek Gemaakt als ‘embedded journalist’ dit project voor u volgen en erover publiceren.

Copyright © 2024 Publiek Gemaakt
Site: en